Nogomet

Dilaver: "Nismo slavili, što ćemo slaviti, to su samo prva tri boda"

Mihaela Bradovski • petak, 20.09.2019.
Dilaver: "Nismo slavili, što ćemo slaviti, to su samo prva tri boda"
Foto: Pixsell

Dan nakon velike pobjede protiv Atalante, dojmovi su se slegli, a Modri ne misle stati na samo ta tri boda što potvrđuje i izjava Emira Dilavera...

Emir Dilaver odigrao je još jednu utakmicu u svom stilu, borbenu i beskompromisnu, a poručuje da Modri moraju ovako nastaviti i doći do velikog broja bodova.

"Ovo je tek prvi korak, pred nama je još puno posla, treba čvrsto ostati na zemlji i nastaviti raditi. Nismo slavili, što ćemo slaviti, to su samo prva tri boda. Treba nastaviti dalje trenirati, super je ovih 4:0, ali ništa još nije gotovo. Lijepo je biti na vrhu, ali u nogometu se sve brzo promijeni stoga treba biti koncentriran i ne treba poletjeti", kaže Dilaver, a prenose Sportske novosti.

Slijedi utakmica protiv Manchester Cityja što će biti najteži ispit za Modre.

"Radujemo se utakmici s Manchester Cityjem, trebamo nastaviti uživati kao i u srijedu. Imamo čast igrati u Ligi prvaka i trebamo uživati u tome. Nije bilo treme i znao sam da je neće biti jer više nema pritiska kao u kvalifikacijama. Kvalifikacije je uvijek puno teže igrati nego grupnu fazu, ovo je uživanje."

FOTO: Filip Kos/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!