Ostali sportovi

Ani Đerek dva odličja sa Svjetskog kupa u Portugalu

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 22.09.2019.
Ani Đerek dva odličja sa Svjetskog kupa u Portugalu

Drugi finalni dan Svjetskog kupa u portugalskom Guimaraesu donio nam je razloga za sreću - i to čak dva. Jedna od najboljih hrvatskih gimnastičarki, olimpijka Ana Đerek, srebrom se okitila na gredi, dok je na parteru osvojila broncu.

Dva finala i dvije osvojene medalje. Rečenica je koja ukratko sumira ono što se ovoga vikenda dogodilo Splićanki Ani Đerek.

U finalu grede Ana je za svoju vježbu zaradila ocjenu 12.400 te zauzela odlično drugo mjesto. Bolja je od nje bila samo domaća predstavnica Ana Filipa Martins. Na parteru, svojoj jačoj disciplini, Ana je završila kao trećeplasirana (12.600), no i to joj je bilo dovoljno da po završetku ovoga turnira ponese titulu ukupne pobjednice partera FIG World Challenge Cupa 2019. Druga hrvatska predstavnica u finalu ove sprave, Karlovčanka Petra Furač, svoj je današnji nastup završila na osmom mjestu (11.000).

Anu za samo tjedan dana očekuje odlazak na Svjetsko prvenstsvo u Stuttgartu, gdje će biti jedina predstavnica hrvatske ženske sportske gimnastike.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!