Nogomet

Robert Prosinečki vratio u reprezentaciju Hajrovića, nova imena još dvojica bivših HNL-ovaca

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.09.2019.
Robert Prosinečki vratio u reprezentaciju Hajrovića, nova imena još dvojica bivših HNL-ovaca
Foto: FaH

Robert Prosinečki objavio je popis igrača na koje računa za kvalifikacijske dvoboje protiv Finske i Grčke, a na popisu su trojica igrača i HNL-a...

Robert Prosinečki po prvi put otkako je izbornik pozvao je u reprezentaciju Izeta Hajrovića. Dinamovo krilo našlo se na popisu igrača na koje Prosinečki računa uoči dvoboja protiv Finske i Grčke.

Hajrović nije u bajnoj formi, prošle sezone igro je puno bolje, no izbornik je procijenio kako mu je potreban i kako je vrijeme za povratak u reprezentaciju.

Na popisu su još dvojica igrača iz hrvatskog prvenstva i to Amer Gojak koji igra sve važniju ulogu u reprezentaciji te Stjepan Lončar.

Inače, uz Hajrovića novi na popisu su i Armin Hodžić i Mato Jajalo koji su također odradili staž u HNL-u.

Vratari: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor) i Jasmin Burić (Hapoel Haifa)

Obrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Ervin Zukanović (Al Ahli), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Erzgebirge), Adnan Kovačević (Korona Kielce) i Zoran Kvržić (Rijeka)

Vezni red: Stjepan Lončar (Rijeka), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ahli), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Nimes Olympique) i Mato Jajalo (Udinese)

Napad: Edin Džeko (Roma), Riad Bajić (Konyaspor), Armin Hodžić (MOL Fehervar), Izet Hajrović (Dinamo Zagreb) i Edin Višća (Bašakšehir).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!