Nogomet

Bačelić-Grgić: "Iz ovih sam krajeva, znam kvalitetu Treće HNL Jug i koliko su ti igrači motivirani u Kupu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.09.2019.
Bačelić-Grgić: "Iz ovih sam krajeva, znam kvalitetu Treće HNL Jug i koliko su ti igrači motivirani u Kupu"
Foto: Pixsell

Slaven Belupo nije imao jednostavan posao u Hrvacama. Igrao je protiv istoimenog domaćina i iako je od 15. minute bio s igračem više, tek u drugom poluvremenu preokretom je stigao do pobjede...

Hrvace su prižile odličan otpor Slaven Belupu, posebno imajući na umu činjenicu da je domaćin od 15. minute igrao bez isključenog Škarića. U tim trenucima domaćin je vodio 1:0, stvari nisu izgledale dobro za Slaven Belupo, ali bnrojčana nadmoć i golovi Jajala i Bačelić-Grgića ipak su presudili.

"Žao mi je što nismo realizirali ranije barem jednu od mnogobrojnih prilika koje smo imali, ali znali smo kakva nas utakmica čeka. Ja sam iz ovih krajeva i znam koliko je kvalitetna Treća HNL Jug i koliko se igrači napale na Kup protiv prvoligaša. Na kraju, najvažnije je da smo ostvarili pobjedu i ostvarili plasman u iduću rundu Kupa", istaknuo je Bačelić-Grgić za službenu klupsku stranicu.

Bačelić-Grgić zabio je gol odluke, u 61. minuti postavio je konačnih 2:1 za goste.

"Trebalo mi je to nakon ozljede i zaista sam sretan. Ne preostaje mi ništa drugo nego šutjeti i raditi. Hvala Bogu, više nemam nikakvih problema s koljenom i vjerujem da ću iz dana u dan biti sve bolji kao i cijela momčad. Odmah se okrećemo Osijeku protiv kojeg želimo osvojiti sva tri boda."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!