Ostali sportovi

Leonardo Pijetraj jednoglasno smijenjen s funkcije izbornika boksačke reprezentacije

Branimir Korać • četvrtak, 26.09.2019.
Leonardo Pijetraj jednoglasno smijenjen s funkcije izbornika boksačke reprezentacije
Foto: Pixsell

Sukob između Leonarda Pijetraja i Željka Mavrovića te Filipa Hrgovića, okončan je otkazom Pijetraju koji tako više nije izbornik muške boksačke reprezentacije...

Odluka koja je i očekivana nakon što je Leonardo Pijetraj odradio žestoku konferenciju za medije. Suradnja s dosadašnjim izbornikom hrvatske reprezentacije je raskinuta.

"Izvršni odbor Hrvatskog boksačkog saveza jednoglasno je donio odluku o smjeni Leonarda Pijetraja s mjesta izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije. Također, jednoglasno je izabran Dorijan Ćalić za vršitelja dužnosti izbornika seniorske muške boksačke reprezentacije", stoji u priopćenju Saveza nakon održane hitne sjednice Izvršnog odbora.

Ostaje za vidjeti koji će biti naredni potezi ljudi iz Saveza i kako će se rasplesti priča oko olimpijskih kvalifikacija.

Podsjećamo, Pijetraj je tražio od Filipa Hrgovića dolazak na prvenstvo Hrvatske i sparinge s potencijalnim konkurentima kako bo dokazao da on zaslužuje odlazak u olimpijske kvalifikacije, to je naišlo na podsmijeh javnosti, takvo što kritizirao je i direktor reprezentacije Željko Mavrović, a nakon povratka sa Svjetskog prvenstva, Pijetraj je sazvao konferenciju za medije.

Na tom obraćanju javnosti Pijetraj se obrušio na Mavrovića posebno, nije štedio niti Hrgovića, a sve je okončano sazivanjem hitne sjednice Izvršnog odbora i otkazom Pijetraju.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • raz_bojnik26.09.2019. u 16:48
    Pijetraj nije važan, ali neka mi netko objasni zašto će onemogućiti uopće šansu Milunu da ode na kvalifikacije???
    raz_bojnik