Nogomet

Jovićević: "Znamo i da se Guardiola često spušta na njihove treninge i čak se i uplete u trening"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 30.09.2019.
Jovićević: "Znamo i da se Guardiola često spušta na njihove treninge i čak se i uplete u trening"
Foto: Pixsell

Mlada Dinamova momčad u utorak od 16 sati u Manchesteru igra susret Lige prvaka mladih, a trener Dinama Igor Jovićević vjeruje kako njegovi igrači nisu bez šanse...

Mlada Dinamova momčad do 19 godina igra susret Lige prvaka mladih protiv Manchester Cityja i nada se i drugoj pobjedi. Krenula je slavljem 1:0 protiv snažne Atalante, a Manchester City je s 3:1 u gostima svladao Šahtar.

"Idemo s entuzijazmom u Englesku i prema protivniku se odnosimo s velikim respektom, ali isto tako vjerujemo u svoju snagu. Možemo vjerovati u pozitivan rezultat. Sigurno je hendikep neigranje kapetana i lidera ekipe Franjića koji je zaradio isključenje protiv Atalante što je za nas veliki minus. Međutim siguran sam da igrači koji će nadoknaditi njegov izostanak, kao i Kapitanovića i Julardžije koji su nam bitni za visok ritam, da će pružiti svoj doprinos protiv stvarno vrhunske ekipe koja igra poput prve momčadi", kaže trener Dinama Igor Jovićević.

Jovićević je dobro upoznao Manchester City i zna njegove jake strane.

"Igraju prepoznatljivo s brzim protokom lopte s dvojicom sjajnih igrača na krilima. Tu su Morgan Rogers na lijevoj strani te desno Jaydenom Braafom koji su neugodni i čekaju situacije jedan na jedan. Veznjaci s kapetanom Doyleom te vrte dok ne stvore situaciju s tim dubinskim pasom na krilom otkud počinje igra kao što je slučaj s Bernardom Silvom i Sterlingom. Znamo i da se Guardiola često spušta na njihove treninge i čak se i uplete u trening i zajedno s trenerom juniora odradio jedan segment i ode s treninga. Tako je radio i u Bayernu. Idemo s optimizmom, vjerujemo u pozitivan rezultat pa ćemo vidjeti što će biti."

FOTO: Matija Habljak/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!