Nogomet

Perić: "Teže je igrati u Karlovcu ili Varaždinu gdje se trebaš motivirati, ovdje ima i previše motivacije"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.09.2019.
Perić: "Teže je igrati u Karlovcu ili Varaždinu gdje se trebaš motivirati, ovdje ima i previše motivacije"
Foto: FaH

Nogometaš Dinama Dino Perić kazao je kako idu uživati u nogometu i dati sve od sebe jer motivacije itekako imaju...

Susret protiv Manchester Cityja najavljuje i Dino Perić, za kojeg je to, uz Liverpool, najbolja momčad Europe. Međutim, ističe kako imaju svoje šanse.

"Mislim da ćemo svi imati posla. To je momčad, uz Liverpool, možda i najbolja ekipa na svijetu, no protiv Atalante pokazali smo da možemo. Mislim da će nas donekle i oni poštivati nakon te utakmice. Ako ispoštujemo taktičke zamisli trenera, mislim da i gore imamo šanse. Odlična je atmosfera, malo nas je Varaždin uzdrmao, ali vratili smo se protiv Lokomotive. Puno smo optimizma, lakše je igrati europske utakmice kada nemamo pritisak rezultata. Idemo se potući s njima i sigurno imamo šanse izvući neke bodove."

Perić je dodao kako je ekipa itekako motivirana te da je puno teže igrati "manje" utakmice.

"Pokazali smo da imamo srca i nadam se da ćemo ga pokazati i sutra. Bez obzira na to što vrijede više od nas, mi ćemo dati sve od sebe. Svi su top igrači, gledao sam ih sad i opet ću ih malo pogledati, ali to su nijanse. Mora se paziti na svaki detalj, nema tu razlike. Puno je teže igrati manju utakmicu, nego protiv Cityja. Jedva sam čekao ovo putovanje, pun stadion, vrhunska ekipa. Nijedna utakmica nije lagana, ali teže je igrati u Karlovcu ili Varaždinu gdje se trebaš motivirati, ovdje ima i previše motivacije."

Norwich bi trebao biti jedan od putokaza kako igrati protiv Građana.

"Definitivno, malo će nam sreće također značiti, no trener je tu koji će nas postaviti. Daju nam neki smjer kako bi trebali igrati. Mislim da smo protiv Atalante pokazali da možemo igrati velike utakmice. SAda je pobijedila dvije gostujuće utakmice, treći su na ljestvici. Mi smo ih dobili 4:0 i ostavili ih bez šanse sve do pretkraj kada smo se malo opustili. Idemo uživati u nogometu i dati sve od sebe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!