Nogomet

Oršić: "Manchester City nije s drugog planeta, pokazat ćemo da smo vrijedni Dinamovog dresa"

Jan Šneler • ponedjeljak, 30.09.2019.
Oršić: "Manchester City nije s drugog planeta, pokazat ćemo da smo vrijedni Dinamovog dresa"
Foto: FaH

U ekskluzivnom razgovoru za Daily Star Sunday, Dinamovo krilo Mislav Oršić otkrio je kako se hrvatski prvak ne planira predati prije početka susreta protiv Manchester Cityja...

Dinamo je u ranim poslijepodnevnim satima ponedjeljka otputovao u Manchester na ogled drugog kola Lige prvaka protiv engleskog prvaka Manchester Cityja. Dinamo u susret ulazi kao vodeća momčad skupine C. Istina, Dinamo ima samo jedan postignut pogodak više od Cityja, ali lijepo je znati da na takav ogled stižete kao prvoplasirana ekipa.

Jasno je kako Modri nemaju što za izgubiti na Ettihadu jer je City veliki favorit. Gotovo da nema analitičara, novinara ili stručnjaka koji misli da City nije veliki favorit, ali opet, to je nogomet. Igra u kojoj igraju dvije momčadi od 11 igrača 90 minuta i sve je moguće. Tog je mišljenja i Mislav Oršić, trostruki strijelac u susretu protiv Atalante (4:0).

"Da ne vjerujemo u čuda ne bismo niti išli u Englesku. Svjesni smo snage našeg sljedećeg protivnika, ali imamo vjere u svoje kvalitete. Znamo kako trebamo odigrati najbolju utakmicu, City mora imati loš dan i moramo imati puno sreće. Ipak, vjerujemo kako možemo napraviti odličan rezultat", rekao je Oršić u razgovoru za Daily Star Sunday.

Englezi ne podcjenjuju previše Dinamo. Modri su pobjedom protiv napadački sjajne Atalante pokazali da nisu "topovsko meso" i svi su svjesni kako je teško pronaći protivnika u Ligi prvaka protiv kojeg možete ići opuštenim stavom. Pep Guardiola trener je koji nikada ne podcjenjuje suparnika, ali Dinamo to zna i spreman je za veliku borbu.

"Tko god voli nogomet, voli pogledati Manchester City. Donijeli su novu perfekciju u tu igru i pitanje je vremena kad će osvojiti Ligu prvaka. Ipak, bez obzira na njihovu kvalitetu, oni nisu s drugog planeta. Uvjeren sam da ćemo pokazati da smo vrijedni Dinamovog dresa, a hoće li to biti dovoljno vidjet ćemo nakon isteka 90 minuta", dodao je Oršić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!