Nogomet

Olmo: "Razbili su Watford, ali su izgubili od Norwicha i to potvrđuje da nisu nepobjedivi"

Mihaela Bradovski • utorak, 01.10.2019.
Olmo: "Razbili su Watford, ali su izgubili od Norwicha i to potvrđuje da nisu nepobjedivi"
Foto: FaH

Dani Olmo prvi put u karijeri protiv sebe imat će one najveće svjetske klase i priliku pokazati što može protiv takvih igrača. U susret ulazi bez straha...

Dinamo je u Manchesteru i iščekuje dvoboj, a Dani Olmo bit će i u ovom susretu jedan od glavnih Dinamovih aduta.

"Dobro se osjećamo, još bolje nakon pobjede protiv Lokomotive, a slavlje protiv Atalante nakrcalo nas je samopouzdanjem. Pokazali smo da možemo puno u Ligi prvaka i želimo tako i nastaviti. U susret idemo s vjreom u pobjedu. Nećemo niti razmišljati o porazu već ćemo dati sve od sebe pa što bude", kaže Olmo za Sportske novosti.

Olmo smatra kako City nije nepobjediv.

"Razbili su Watford s 8:0, ali su i izgubili od Norwicha i to potvrđuje da nisu nepobjedivi. Znamo da neće biti lako, ali u Ligi prvaka nema lakih utakmica."

Olmo iz prve ruke zna kako je to raditi po Guardiolinim pravilima.

"Dok sam bio u Barceloni, učili smo se ponašati i igrati kao prva momčad, a tamo su u to vrijeme na snazi bila Guardiolina pravila. Šest godina bio sam u Barceloni, a to nam je pomoglo da budemo bolji igrača, ali kao pšto sam već puno puta rekao - da nije bilo Dinama i ovih godina u klubu, nikada ne bih bio ovako dobar kao sada."

"Istina je da je Guardiola vjerovao u Barceloninu školu, ali ja sam odabrao ovaj put i nisam pogriješio dolaskom u Dinamo. Nikada nećemo znati što je moglo biti da sam ostao."

Olmo nije imao prilike izravno raditi s Guardiolom, a susreo ga je uoči dvoboja između Dinama i Bayerna. Sve je to prošlost, a sadašnjost je dvoboj Dinama protiv Manchester Cityja.

"Igrali smo protiv velikih klubova i prošle sezone, ali nismo igrali protiv najvećih. Ovo mi je prva takva utakmica, a svima će nam biti prilika za dokazivanje. Sigurno jedna od najvećih utakmica dosad, u rangu one finala Europskog prvenstva do 21 godine. Bit će sjajna atmosfera, sjajan protivnik i svjetske klase na drugoj strani. Morat ćemo se dobro braniti, ali siguran sam da ćemo i mi imati šanse."

Kao i ostatak momčadi na čelu s Nenadom Bjelicom, Olmo također sanja pozitivan rezultat.

"Nema straha, idemo sa ćeljom da uzmemo najmanje bod. Idemo uživati, najbolje igraš kada si sretan na travnjaku i samo tako možemo biti dobri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!