Nogomet

Kovač: "Tottenham je primjer za druge da je strpljenje važno"

Petar Jenjić • utorak, 01.10.2019.
Kovač: "Tottenham je primjer za druge da je strpljenje važno"
Foto: EPA

Trener Bayerna Niko Kovač imao je što za reći prije utakmice Lige prvaka protiv Tottenhama, pohvalivši napadača Harryja Kanea i rad trenera Pochettina...

Pred Bayernom je utakmica protiv Tottenhama, a trener gostujuće momčadi Niko Kovač posebno je pohvalio Harryja Kanea za kojeg tvrdi da je jedan od najboljih napadača svijeta.

"Njegova kvaliteta u Premiershipu i engleskoj reprezentaciji govori za sebe. On je sjajan i može sve. Može zadržati loptu, dobar je u igri s glavom, nema ništa što ne može napraviti. Jak je napadač, a on i Lewandowski vjerojatno među tri, četiri najbolja a svijetu. Vidjet ćemo kako će sve proći. Dat ću momčadi sve potrebne informacije o njemu."

Hrvatski trener očekuje jako teško utakmicu na protivničkom terenu.

"Bit će teško, atmosfera će biti sjajna. Mislim da sam ovdje bio prije tri godine u veljači kada sam ih gledao na starom stadionu protiv Swanseaja. Možete vidjeti što momčadi znači dobro vodstvo i dobar trener. Tottenam je pozitivno svjetlo u europskom nogometu. Sada s se može natjecati s velikim klubovima, iako tako nije izgledalo prije šest, sedam godina. Pochettino je napravio dobar posao i Tottenham je dobar primjer za druge da je strpljenje važno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!