Nogomet

Jovićević: "Kada god bismo imali duže posjed, bili su u problemima"

Branimir Korać • utorak, 01.10.2019.
Jovićević: "Kada god bismo imali duže posjed, bili su u problemima"
Foto: Pixsell

Mlada momčad Dinama u gostima je remizirala s Manchester Cityjem u Ligi prvaka mladih, odigrala je 2:2 zahvaljujući golovima Leona Šipoša...

Bilo je teško. Dinamo je imao problema, nije se u početku snalazio i bio je pod pritiskom. Osjetilo se neigranje nekolicine vrlo važnih igrača.

"Nismo pronalazili rješenje kako pokriti njihovu isturenu petoricu jer su igrali s dva prednja vezna, dva krila i špicom. Konstantno su nam stvarali višak i brzo ulazili u prilike. Ipak smo imali konstruktivan razgovor na poluvremenu, napravili smo neke korekcije i u drugom dijelu smo pokazali da se na nas može računati", istaknuo je Jovićević za 24sata.

Drugo poluvrijeme bilo je dosta bolje i Dinamo tu nije bio u tako podređenom položaju.

"Konsolidirali smo se, bili smo bolji s loptom u nogama u nekim situacijama. Kada god bismo imali duže posjed, bili su u problemima. Dva puta smo stizali zaostatak na vrućem terenu gdje suđenje nije bilo dobro jer se konstantno u prekršajima vuklo na njihovu stranu. Pokazali smo karakter i čestitke igračima."

Naredne dvije utakmice protiv Šahtara bit će ključne.

"Imamo četiri boda u dvije utakmice i to nam daje dobar temelj za naredna dva susreta protiv Šahtara, ovaj rezultat daje nam optimizam za dalje."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!