Ostali sportovi

Perković: "Nisam znala niti hoću li uopće nastupati, cijeli dan smo se štedjeli u sobi"

Mihaela Bradovski • petak, 04.10.2019.
Perković: "Nisam znala niti hoću li uopće nastupati, cijeli dan smo se štedjeli u sobi"
Foto: EPA

Sandra Perković osvojila je brončano odličje na Svjetskom prvenstvu u Dohi, a na kraju je priznala kako je bila ozlijeđena i nije niti dovršila trening dan ranije...

Sandra Perković ponovno je osvojila odličje, iza nje je još jedno veliko natjecanje koje završava na postolju i može biti zadovoljna. Kubanke su ovaj put imale prave daljine.

"Drago mi je da sam tako otvorila natjecanje i osigurala medalju u prvom hicu. Žao mi je da nisam još napredovala, ali moram čestitati curama, što je tu je, uzele su zlato i srebro, sljedeće godine su Olimpijske igre i znamo što možemo očekivati", kaže Perković za HRT.

Nakon natjecanja priznala je i kako je imala problema s ozljedom.

"S jučerašnjeg treninga sam otišla, nisam ga završila do kraja. Ovdje sam došla puno spremnija nego što sam to danas cijeli dan. Nisam znala niti hoću li uopće nastupati, cijeli dan smo se štedjeli u sobi, čak niti mama to ne zna, rekla sam joj da je neka blaža povreda. Uspjela sam i takva izvući medalju, ponosna sam što je Hrvatska dobila još jedno odličje, ovo je moja četvrta medalja sa svjetskih prvenstava, a sljedeće godine u Tokiju ja se nadam boljem plasmanu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!