Nogomet

Manchester United u novim problemima, bez Pogbe u Beogradu

Jan Šneler • subota, 05.10.2019.
Manchester United u novim problemima, bez Pogbe u Beogradu
Foto: EPA

U trećem kolu Europske lige koji je na rasporedu za tri tjedna, Manchester United na gostovanje kod Partizana krenut će bez Paula Pogbe...

Nije nikakva tajna kako Manchester United ima velikih problema. Stolac Ole Gunnara Solskjaera se ne drma, već visi o niti. Norveški trener kojeg su mnogi slavili kada je došao i napravio sjajan kratkotrajni rezultat, sada je na udaru i onih koji su mu davali vremena.

Crveni Vragovi nalaze se na 10. mjestu ljestvice Premierlige, već sada su bilo kakva razmišljanja o naslovu pala u vodu, a ako se ubrzo ne trgnu, ostat će im daleko i europska mjesta. Uz to, United igra u Europskoj ligi koju već tradicionalno engleske momčadi ne shvaćaju ozbiljno.

Ipak, slabi rezultati na oba polja neće popraviti situaciju u momčadi. Za tri tjedna, United gostuje kod Partizana kojemu je nastup u Europskoj ligi iznimno važan i dočekat će Engleze vrlo motiviran. Eventualnom pobjedom, beogradski klub napravio bi ogroman korak prema prolazu skupine.

Za taj susret Solskjaer neće moći računati na Paula Pogbu, kontroverznog, ali isto tako važnog igrača u prvoj postavi. Ne samo to, Pogba će propustiti i dva ogleda u Premierligi protiv Newcastlea i Liverpoola te ogled u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Turske.

Francuza sigurno neće biti u Beogradu, a ako se nastave slični rezultati Uniteda, možda bi i Solskjaer mogao srpsku prijestolnicu posjetiti samo turistički.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Čuvaj se francuske glave

    Piše: Branimir Korać

    Čuvaj se francuske glave

    Uz sve one lijepe trenutke koji su obilježili dosadašnja europska prvenstva, bilo je i onih ružnih. Prisjetit ćemo se dva vrlo eksponirana...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!