Tenis

Kutak za kladioničare: Dan u znaku tenisa, Bornu Ćorića očekuje težak i neizvjestan meč

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.10.2019.
Kutak za kladioničare: Dan u znaku tenisa, Bornu Ćorića očekuje težak i neizvjestan meč
Foto: EPA

Ponedjeljak na početku reprezentativnog tjedna jedan je od najskromnijih dana, no srećom kreće novi teniski tjedan pa se pronađe nešto u okrnjenoj ponudi...

Andrea Petković - Jil Teichmann

Andrea Petković nastup u Linzu otvara protiv Švicarke Jil Teichmann i očekuje pobjedu. Petković je imala dobar nastup u Pekingu prošlog tjedna gdje je upisala tri pobjede i izgubila tek od Naomi Osake koja je na kraju otišla do pobjede. Među te tri pobjede jedna je i protiv upravo Teichmann koju je svladala u prvom kolu sa 7:6, 6:3. Teichmann se ne može pohvaliti formom, ima pet uzastopnih poraza i samo jedan osvojen set i to protiv 174. igračice svijeta Ellen Perez koja ju je svejedno svladala u Wuhanu. Petković ovdje ne bi smjela imati problema i očekuje se njen prolaz.

Prognoza: Pobjeda Petković

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Petković 1.50, pobjeda Teichmann 2.30

Alex De Minaur - John Isner

Alex De Minaur nakon niza sjajnih nastupa prošlog tjedna u Tokiju upisao ne neočekivani poraz protiv Georgea Lloyda Harrisa. U Tokio je došao nakon osvojenog turnira u Zhuhaiju, pomalo u slavljeničkom raspoloženju što definitivno nije bila idealna situacija. Međutim to je iza njega, slijedi mu nastup u Šangaju gdje se želi iskupiti i to će pokušati unatoč teškom ždrijebu. Kreće protiv Johna Isner kojem dosta toga ovisi o tome kako će servirati, no sudeći prema formi posljednjih tjedana, De Minaur je favorit i trebao bi do prve pobjede protiv Amerikanca koji ga je prošle godine svladao u Atlanti.

Prognoza: Pobjeda De Minaura

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda De Minaura 1.65, pobjeda Isnera 2.10

Borna Ćorić - Andrej Rubljev

Neizvjestan dvoboj u kojem je vrlo teško procijeniti tko će do pobjede. I Ćorić i Rubljev su igrači koji su sposobni dobiti one najbolje, ali i izgubiti od lošijih protivnika. Ono što je izvjesnije je da bi to mogao biti težak meč koji bi lako mogao otići u tri seta. Ćorićevi mečevi u zadnje vrijeme uglavnom odlaze u treći set, a niti Rubljev nije imun na takve nastupe. Granica za zbroj gemova postavljena je na 22.5 i trebala bi biti prebačena.

Prognoza: 23 ili više gemova

Koeficijenti (Supersport): 23 ili više gemova 1.85, manje od 23 gema 1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!