Košarka

Bender još jednom u dobrom izdanju, Bogdanović šuterski hladan u visokom porazu

Branimir Korać • četvrtak, 10.10.2019.
Bender još jednom u dobrom izdanju, Bogdanović šuterski hladan u visokom porazu
Foto: Pixsell

Noćas su u NBA ligi u akciji bili Bojan Bogdanović i Dragan Bender. Susreli su se međusobno, a Benderovi Bucksi upisali su visoku pobjedu 133:99...

Dvojica Hrvata koji su s velikim potencijalom došli u NBA ligu i za koje se tvrdilo kako će teško podbaciti, u dosadašnjem dijelu karijere nisu briljirali, ali u ovoj ranoj predsezoni ostavljaju vrlo dobar dojam.

Mario Hezonja dobro je startao u Blazersima, a isto tako i Dragan Bender u Bucksima. Obojici je očito godila promjena sredine te se nadaju boljim danima.

Bender je noćas s Bucksima ugostio Utah Jazz i upisao visoku pobjedu 133:99. Nakon što je propustio prvu utakmicu, zaigrao je i Giannis Antetokounmpo i odradio dobro ponuđenih 21 minutu te završio susret kao najbolji strijelac, skakač i asistent na susret s 22 poena, 11 skokova i četiri asistencije.

Kod Bucksa još su po 14 poena dodali Khris Middleton i Brook Lopez dok je Bender dao svoj doprinos s klupe. Odradio je 15 minuta i za to vrijeme upisao 11 poena (1/3 za dva, 2/2 za tri, 3/4 slobodna), tri skoka, tri blokade i dvije asistencije.

Jazzeri su bili uspavani i dosta loši, a nešto više pokazali su tek Tony Bradley sa 17 poena i deset skokova te Donovan Mitchell s 14 poena i pet asistencija.

Bojan Bogdanović uzeo je dan godišnjeg i za 17 minuta na parketu ubacio je šest poena uz očajan šut 0/4 za dva, 0/4 za tri i 6/6 s linije slobodnih bacanja.

NBA:
Detroit Pistons - Dallas Mavericks 124:117
Washington Wizards - Guangzhou 137:98
Atlanta Hawks - Orlando Magic 88:97
Charlotte Hornets - Miami Heat 94:108
Chicago Bulls - New Orleans Pelicans 125:127
Milwaukee Bucks - Utah Jazz 133:99

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!