Nogomet

Kulenović: "Gdje god je do sada radio, Bišćan je napravio rezultat"

Petar Jenjić • nedjelja, 13.10.2019.
Kulenović: "Gdje god je do sada radio, Bišćan je napravio rezultat"
Foto: Pixsell

Zadovoljan novim izbornikom je i član U-21 reprezentacije Sandro Kulenović koji je prije utakmice protiv San Marina kazao kako je momčad napredovala i u igri i na trenizima...

Uz Igora Bišćana utakmicu protiv San Marina najavio je i Sandro Kulenović koji ističe da je novi izbornik vrlo brzo kliknuo s cijelom momčadi.

"Nismo imali previše vremena, ali izbornik Bišćan u kratkom je roku kliknuo s igračima, što smo pokazali protiv Mađarske i u jako dobrom raspoloženju idemo prema San Marinu. Mislim da ova generacija može puno. Imamo još devet utakmica u ovom kvalifikacijskom ciklusu, nemamo prava na kiks, možemo i vjerujemo da ćemo se kvalificirati na Europsko prvenstvo."

Dolazak novo izbornika donio je i pomak kod cijele momčadi, iako nije ništa posebno tražio.

"Gdje god je do sada radio, napravio je rezultat. Bilo nam je drago kad je stigao i svi su ga odmah prihvatili. pomak se vidio i u igri i na treninzima. Nije ništa posebno tražio, samo je rekao da je osoba koja traži da svatko od nas gine na terenu za njega i da će on dati sve za nas. Najvažniji je pristup. Protiv Mađarske smo dali sve od sebe i to se vidjelo dobrim rezultatom", dodao je za HRT.

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!