Košarka

Bogdanović: "Očito je da ne igramo na razini na kojoj bi trebali igrati, posebno ja"

Branimir Korać • četvrtak, 17.10.2019.
Bogdanović: "Očito je da ne igramo na razini na kojoj bi trebali igrati, posebno ja"
Foto: EPA

Bojan Bogdanović daleko je od željenih igara u dresu Utah Jazza, a toga je i sam svjestan. Nakon vrlo lošeg nastupa protiv Portlanda istaknuo je kako je daleko od svoje razine i da mora puno bolje...

Bojan Bogdanović trebat će vremena da postavi stvari na svoje mjesto i ovo što zasad pokazuje u dresu Jazzera nije dobro. Svjestan je toga i sam i traži puno bolje nastupe.

"Očito je da ne igramo na razini na kojoj bi trebali igrati, posebno ja. Bio sam van utakmice i obrambeno i napadački, bez obzira na to koliko šuteva promašio, moram biti aktivniji, završio sam utakmicu bez ijednog skoka i sa samo jednom asistencijom, moram napraviti više toga", istaknuo je Bogdanović nakon susreta.

Noćas je u porazu od Portlanda 128:114 ubacio jedan jedini poen uz šut iz igre 0/9. Učinak je sam po sebi loš, a još lošiji dojam ostavlja činjenica da nije imao nijednu drugu statističku kategoriju popunjenu osim jedne upisane asistencije.

"Moram imati puno veći utjecaj bez obzira koliko šuteva pogodio, moram više pomoći pod košem, biti produktivniji s loptom i igrati bez oklijevanja bez ozbria pogađao ili ne. No ovo je još uvijek predsezona, imamo dosta iskusnih igrača u svlačionici i bit ćemo dobro."

Najvažnije je da je Bogdanović i sam svjestan kako zasad nije ispunio očekivanja i da će morati daleko bolje kako bi pomogao momčadi i zadržao visok status s kojim je došao u Salt Lake City.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!