Nogomet

Nikola Katić produžio ugovor s Rangersima za još jednu sezonu: "Ostanak će mi pomoći da postanem bolji igrač"

Mihaela Bradovski • petak, 18.10.2019.
Nikola Katić produžio ugovor s Rangersima za još jednu sezonu: "Ostanak će mi pomoći da postanem bolji igrač"
Foto: Pixsell

Nikola Katić nekako je došao iz drugog plana, nije bio jedan od bučno najavljivanih velikih pojačanja, došao je iz Slaven Belupa i radom i kvalitetnim nastupima izborio se ne za ostanak već za respektabilan status u momčadi...

Iako je još uvijek bio debelo pod ugovorom s Rangersima, Nikola Katić stavio je produženje na još jednu sezonu u sada će biti član Rangersa do ljeta 2023. godine.

Katić je sa zadovoljstvom pristao na produženje suradnje i vjeruje da je na taj način povukao dobar potez.

"Mislim da je za mene dobar potez ostati ovdje još četiri godine i da mi to može pomoći da postanem bolji igrač, bolja osoba i da pomognem klubu. Ovo je stvarno dobar klub za mladog igrača, s dobrim menadžerom, velikim brojem navijača i puno iskusnih i kvalitetnih igrača. Sve to će mi pomoći da postanem bolji igrač i bolja osoba. Klub iz dana u dan sve više raste, na vrhu smo lige i nadam se da ćemo tamo i ostati. U stvarno smo dobroj poziciji", ističe Katić.

Katić priznaje kako je imao veliku pomoć igrača kada je došao u Rangerse, odlično je prihvaćen i tvrdi da nigdje nije vidio takvu povezanost unutar momčadi.

"Odnosi među igračima su nevjerojatni, nikada to ranije nisam nisam vidio. Imamo 30 igrača, ali ne mogu pronaći niti jednog s kojim nisam u dobrim odnosima. Ako želim, mogu svakog od njih nazvati u bilo koje doba dana, zatražiti što mi treba i ponijet će se prema meni poput braće. Mi smo poput velike obitelji i to je vrlo bitno ako mislimo nešto napraviti", dodaje Katić.

FOTO: Goran Kovačić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!