Tenis

Kutak za kladioničare: Čilić traži finale u Moskvi, Real bez Modrića gostuje kod Mallorce

Petar Jenjić • subota, 19.10.2019.
Kutak za kladioničare: Čilić traži finale u Moskvi, Real bez Modrića gostuje kod Mallorce
Foto: EPA

Za danas smo izdvojili dva nogometna i jedan teniski par. Crystal Palace bit će domaćin Manchester Cityju kojem nasušno treba pobjeda, Mallorca će ugostiti madridski Real bez Luke Modrića, dok će Marin Čilić igrati protiv Andreja Rubljova za finale ATP turnira u Moskvi...

Crystal Palace - Manchester City

Nakon poraza od Wolverhamptona, situacija za Manchester City i borbu za naslov nije bajna jer Liverpool već sada bježi osam bodova. Za momčad Pepa Guardiole slijedi još jedno teško gostovanje, i to kod šestoplasiranog Crystal Palacea koji je u posljednje dvije utakmice upisao pobjede, a današnjom bi preskočio aktualnog prvaka. Zanimljivo, današnji domaćin trenutno ima četiri pobjede, dva remija i dva poraza, a sve to uz gol razliku 8:8. Ipak, danas očekujemo poneki pogodak više jer se s druge strane nalazi daleko najefikasnija ekipa s 27 postignutih golova.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.65, više @2.10

Andrej Rubljov - Marin Čilić

Do polufinala ATP turnira u Moskvi stigao je Marin Čilić koji će za protivnika imati Rusa Andreja Rubljova. Ruski tenisač do polufinala je stigao nakon tri pobjede, a dva je puta morao igrati tri seta (Bublik, Gerasimov), a tek je u četvrtfinalu u dva seta stigao do pobjede. S druge strane, Čilić se nakon pobjede protiv Karlovića namučio protiv Chardyja, ali ipak je uspio slaviti i povezati dvije pobjede. Posljednji međusobni dvoboj ova dvojica tenisača odigrala su u Miamiju ove godine, a do pobjede je u dva seta stigao ruski tenisač. Kao i u ranijem kolu, i danas očekujemo neizvjestan dvoboj.

Prognoza: više od 23.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.85, više @1.85

Mallorca - Real Madrid

Pred vodećom momčadi lige gostovanje je kod momčadi koja je trenutno u zoni ispadanja, no to ne znači da će biti lako, posebno kada uzmemo u obzir da Zinedine Zidane neće sigurno moći računati na Modrića, Balea, Kroosa i Vazqueza. Iako problema s ozljedama ima i Mallorca, ne očekujemo potpuno jednostranu utakmicu te vjerujemo kako ćemo gledati jedan efikasniji susret za kraj subote.

Prognoza: 4-5 golova

Koeficijenti: 0-1 @4.50, 2-3 @2.15, 4-5 @2.50

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!