Nogomet

Bjelica: "Teško je pronaći nedostatke, ali pokušat ćemo biti na boljem nivou nego protiv Cityja"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 21.10.2019.
Bjelica: "Teško je pronaći nedostatke, ali pokušat ćemo biti na boljem nivou nego protiv Cityja"
Foto: Pixsell

Trener Dinama Nenad Bjelica imao je riječi hvale za Šahtar te se nada da će njegova momčad u obrani biti stabilna, a u napadu odigrati što bolje kako bi ostvarila što bolji rezultat...

Na put prema Harkivu i utakmicu protiv Šahtara krenula je momčad Dinama, a u razgovoru s novinarima trener Nenad Bjelica kazao je kako će igrati oni koju budu spremni.

"Idu na put, još danas imamo trening i sutra ćemo procijeniti u kakvom su stanju Petković i Ademi. Ako ne budu, igrat će drugi igrači."

Nisu izostale riječi hvale za ukrajinsku momčad koja je puna Brazilaca.

"Uvijek je pozitivan osjećaj pred utakmicu. Imaju veliku kvalitetu u napadu gdje imaju nekoliko Brazilaca, a znamo koji je to tip igrača. U obrani im uglavnom igraju Ukrajinci i poneki isto Brazilac. Teško je pronaći nedostatke, ali pokušat ćemo biti na boljem nivou nego protiv Cityja. Probat ćemo u obrani biti stabilni, a u napadu pokušati odigrati što bolje. Onda se nečemu možemo nadati."

Šahtar je za vikend svladao Kolos Kovalivku sa 6:0, no Bjelica ističe kako njihova liga nije mjerilo.

"Momci su pogledali utakmicu, iako nije neko mjerilo jer je liga dosta slaba. Ne želim umanjiti vrijednost njihove pobjede, 11 odigranih utakmica i 11 pobjeda. Više se fokusiramo na utakmice koje se igraju u Europi. Izuzetno su nezgodni, dobro kombiniraju kroz sredinu, imaju dobre bekove. Vrlo potentna ekipa, ali vjerujem da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!