Nogomet

Conte: "Brozo je imao sjajnu utakmicu i u fazi obrane i napada"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.10.2019.
Conte: "Brozo je imao sjajnu utakmicu i u fazi obrane i napada"
Foto: EPA

Marcelo Brozović odigrao je još jednu sjajnu utakmicu i odveo je Inter do pobjede protiv dortmundske Borussije 2:0. Vezni red Intera izdominirao je protiv inače vrlo kvalitetnog protivnika...

Čovjek čeličnih pluća još jednom je potvrdio kako mu trkački rijetki mogu parirati. Marcelo Brozović još jednom je bio igrač koji je najviše pretrčao na travnjaku, ovaj put 12.71 kilometara.

Brozović, Barrella i Gagliardini zaradili su i pohvale Antonija Contea i to s razlogom. Odradili su ogroman posao i neutralizirali veznu liniju Borussije.

"Priporemali smo se da ih pritisnemo na određenim dijelovima terena, ali kako su promijeniti taktiku i formaciju, to više nije bilo važeće. Igračima sam posebno napomenuo da ne smiju gubiti loptu u sredini terena jer tu postaju jako opasni. Roberto Gagliardini, Nicolo Barrella i Marcelo Brozović napravili su odličan posao i braneći se i napadajući. Brozo je bio sjajan u obje faze igre", istaknuo je Conte.

Ovo je vrlo važna pobjeda za Inter koji sada ima četiri boda, jednako kao i Borussia. Slavia je na bodu, a Barcelona ima sedam bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!