Nogomet

Pepe krasnim slobodnjacima izvlačio Arsenal, Duje Čop ponovno zaigrao

Branimir Korać • petak, 25.10.2019.
Pepe krasnim slobodnjacima izvlačio Arsenal, Duje Čop ponovno zaigrao
Foto: EPA

Standard je upisao novi poraz, a Arsenal novu pobjedu. Topnike je s dva krasna pogotka izvukao kritizirani Nicolas Pepe.

Kopenhagen je odnio vrijedan bod s gostovanja kod kijevskog Dynama gdje je odigrao 1:1. Od rane faze susreta bio je u vodstvu, poveo je već u drugoj minuti golom Sotirioua i držao je prednost do 53. minute kada Šabanov poravnava.

Kod Danaca Karlo Bartolec odradio je svih 90 minuta te zaradio žuti karton.

Austrijski LASK nastavlja s iznenađenjima. Na gostovanju u Eindhovenu kod PSV-a odigrao je bez pogodaka iako je u susret ušao kao priličan autsajder. U redovima gostujuće momčadi Petar Filipović odradio je svih 90 minuta.

Rennes je na sve moguće načine pomogao Cluju da dođe do sva tri boda. Već u petoj minuti vratar Mendy je isključen zbog prekršaja izvan 16 metara, a četiri minute kasnije napokon je izveden taj slobodni udarac iz kojeg Deac donosi pobjedu.

Sredinom prvog dijela Niang promašuje kazneni udarac i izjednačenje, a odmah na startu drugog dijela Camavinga je isključen zbog faula s leđa na 16 metara.

Niti s dva igrača više Cluj nije zabio drugi gol a u završnici i njegov Mateo Sušić, inače bivši igrač Istre 1961, mora u svlačionicu zbog dva žuta kartona.

Ostalo je 1:0, a kod gostiju Damjan Đoković odigrao je cijelu utakmicu.

Arsenalu se napokon ukazao Nicolas Pepe. Ušao je u igru u 75. minuti i donio je preokret. Oba gola zabio je iz slobodnjaka, u 80. minuti za 2:2 i u 93. za pobjedu.

Nakon dugo vremena na travnjaku je bio i Duje Čop koji je krenuo od prve minute, a Standard je upisao poraz u Frankfurtu.

Skupina A:
Sevilla - Dudelange 3:0

Skupina B:
Dynamo Kijev - Kopenhagen 1:1
Malmo - Lugano 2:1

Skupina C:
Getafe - Basel 0:1
Trabzonspor - Krasnodar 0:2

Skupina D:
PSV - LASK 0:0
Sporting - Rosenborg 1:0

Skupina E:
Celtic - Lazio 2:1
Rennes - Cluj 0:1

Skupina F:
Arsenal - Vitoria 3:2
Eintracht - Standard 2:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!