Ostali sportovi

U nedjelju u Kaštelima spektakl, dolazi slovenski doprvak s nizom velikih imena

Sportnet, Branimir Korać • petak, 25.10.2019.
U nedjelju u Kaštelima spektakl, dolazi slovenski doprvak s nizom velikih imena

Odbojkaši Mladosti Ribole dočekuju u svojoj dvorani u nedjelju jednog od glavnih favorita za osvajanje MEVZA-e ove sezone, momčad Calcit Kamnika...

Odbojkaški klub Mladost Ribola Kaštela svoj nastup u europskoj ligi nastavljaju u nedjelju, 27. listopada u 18 sati u Kaštelima protiv slovenskog Calcit Kamnika.

Nakon početnog teškog rasporeda, gdje su igrali s prvacima Hrvatske i Slovenije (Mladost Zagreb, ACH Volley), u nedjelju stiže još jedna neugodna ekipa i po mnogima jedan od glavnih favorita natjecanja, ako se gleda po rosteru ekipe.

Calcit Kamnik je u prvom kolu dobio favorita natjecanja ACH Volley u Ljubljani i time najavio ambicije u narednoj sezoni. Dovoljno je spomenuti da u svojim redovima imaju poljskog internacionalca Hebdu koji je lani igrao Ligu prvaka u Gdanjsku, bivšeg bugarskog reprezentativca Jordanova, Brazilca Pereiru, te slovenske reprezentativce Bruleca i Bregara.

Pred Kaštelanima je težak ispit, ali i navijači imaju još jedan spektakl i vrhunsku utakmicu u Kaštelima.

Svakako za parirati trebat će puno agresivnija i hrabrija igra nego protiv prvaka Slovenije, a očekuje se još jednom puna dvorana i lijepa atmosfera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!