Tenis

Kutak za kladioničare: Chelsea gostuje kod neugodnog Burnleyja, Hajduk domaćin Slaven Belupu

Petar Jenjić • subota, 26.10.2019.
Kutak za kladioničare: Chelsea gostuje kod neugodnog Burnleyja, Hajduk domaćin Slaven Belupu
Foto: EPA

Subota standardno donosi zanimljivu ponudu, a izdvojili smo dvije nogometne utakmice i jedan teniski meč. Hajduk će na Poljudu biti domaćin Slaven Belupu, Chelsea nakon uspjeha u Ligi prvaka gostuje kod Burnleyja, dok će za finale ATP turnira u Beču igrati Dominic Thiem i Matteo Berrettini...

Hajduk - Slaven Belupo

Nakon novog razočaravajućeg nastupa na gostovanju, Hajduka čeka domaća utakmica. U goste stiže Slaven Belupo koji je slavio u prvoj međusobnoj utakmici ove sezone u Koprivnici. Međutim, Hajduk kod kuće i Hajduk u gostima, barem ako je suditi po ovoj sezoni, nije ista momčad. Danas će imati priliku doći do sedme uzastopne pobjede, čime bi se trener Burić upisao u klupsku povijest. I protiv Varaždina i protiv Intera splitska se momčad ispromašivala, no danas očekujemo golove, a poneki više u mreži Koprivničana koji stižu na utakmicu nakon tijesnog poraza od Rijeke, unatoč dobrom nastupu pod novim trenerom.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.40, više @2.80

Burnley - Chelsea

Uz već ranije ozlijeđenog Loftus-Cheeka, Chelsea na gostovanje kod Burnleyja putuje bez kvarteta: Barkley, Kante, Rudiger, Christensen. Današnji domaćin stoji sasvim solidno, uz tri pobjede, tri remija i tri poraza koji su stigli ipak od kvalitetnijih ekipa (Arsenal, Liverpool, Leicester). Bluesi u utakmicu ulaze s dosta samopouzdanja nakon slavlja kod Ajaxa, a vrijedi izdvojiti i tri uzastopne pobjede u ovom natjecanju. I jedna i druga momčad dosta golova primaju (11, 12), dok je Chelsea ipak nešto učinkovitiji (19 postignutih golova).

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti: manje @1.47, više @2.60

Dominic Thiem - Matteo Berrettini

U polufinalu ATP turnira u Beču susreću se dvojica tenisača koja su do ove faze izgubila po jedan set, Dominic Thiem i Matteo Berrettini. Do sada su igrali dva puta i svaki ima po jednu pobjedu, a posljednju je upisao Talijan koji je slavio prije dva tjedna na Mastersu u Šangaju u dva tijesna seta. Kao i tada, i danas očekujemo tijesan i dugačak meč u kojem je teško prognozirati pobjednika.

Prognoza: više od 22.5 gemova

Koeficijenti (Supersport): manje @2.00, više @1.70

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!