Nogomet

Prelec: "Ne vjerujem da će se ova Kup utakmica puno razlikovati od one prvenstvene"

Mihaela Bradovski • srijeda, 30.10.2019.
Prelec: "Ne vjerujem da će se ova Kup utakmica puno razlikovati od one prvenstvene"
Foto: FaH

Istra 1961 danas od 16 sati u osmini finala Kupa dočekuje momčad zaprešićkog Intera. Dvoboj je to ujedno i izravnih konkurenata u borbi za ostanak u HT Prvoj ligi...

Istra 1961 i Inter početkom listopada susreli su se i u prvenstvu, a dvoboj u Puli okončan je bez pobjednika 2:2. Istra je golovima Antonija Ivančića vodila do završnice susreta, a onda je Interov vratar Žiga Frelih šokirao sve prisutne i zabio za 2:2.

Trener Istre Ivan Prelec očekuje još jednu izjednačenu i neizvjesnu utakmicu za koju je teško procijeniti čijom će pobjedom završiti.

"Premda ne možemo znati s kakvim će sastavom gosti danas nastupiti, ne vjerujem da će se ova utakmica puno razlikovati od prvenstvene. Inter ima iskusnu momčad s igračima koji su navikli biti u borbi za ostanak u Prvoj ligi i uvijek bi je odradili s uspješnim završetkom, čime su izgradili određeni pozitivni psihološki moment koji im sigurno pomaže. S druge strane, u Kupu su posljednjih godina pobjeđivali kvalitetne protivnike i znali daleko dogurati te sam uvjeren kako nas danas čeka jedna zanimljiva i nepredvidljiva utakmica, koja vrlo lako može otići i na jednu i na drugu stranu", istaknuo je Prelec za Glas Istre.

Može se očekivati kako će i jedan i drugi trener povući nekoliko izmjena, ali ne previše jer je ulog ipak velik, a protivnik nije jednostavan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!