Nogomet

Bjelica zadovoljan: "Svi su dali dobar doprinos u ovoj pobjedi"

gnkdinamo.hr, Petar Jenjić • srijeda, 30.10.2019.
Bjelica zadovoljan: "Svi su dali dobar doprinos u ovoj pobjedi"
Foto: FaH

Trener Dinama Nenad Bjelica osvrnuo se na utakmicu i pobjedu protiv Opatije. Istaknuo je da su svi dali svoj doprinos pobjedi, a da su mladi igrači pokazali solidnu igru...

Dinamo je uspješno odradio gostovanje kod Opatije, koja je bila domaćin na Kantridi, te uspješno prošla u četvrtfinale hrvatskog Kupa.

Nakon utakmice Nenad Bjelica kazao je da su dali šansu nekim igračima koji nisu puno igrali, a da su mladi pokazali solidnu predstavu.

"Čestitam Opatiji na vrlo korektnoj utakmici. Lijepo je vratiti se na Kantridu i igrati na ovom posebnom stadionu. Čestitam svojim igračima na dobroj utakmici koju su ozbiljno odradili. Dali smo šansu nekim igračima koji nisu puno igrali, a njih pet igralo je protiv Šahtara, tako da mislim da smo pokazali nađu ozbiljnost. Mladi igrači su pokazali solidnu igru, Đira, Šutalo, Gvardiol, Marin. Svi su dali dobar doprinos u ovoj pobjedi. Opatija je karakterna momčad i dosta borbena, organizirano su se branili. Nama je teren bio dosta težak, ali da smo igrali na terenu Opatije bilo bi još teže. Zahvaljujemo se na tome što su omogućili da igramo na Kantridi koja je u puno boljem stanju nego njihov teren, kao i na fer i korektnoj utakmici. Sad se okrećemo Interu."

U pobjedi i prolasku dalje Mario Gavranović dodao je dva gola, a nakon utakmice kazao da su zasluženo slavili.

"Nisam nikada igrao na Kantridi s Rijekom. Prošao sam par puta, ali nisam igrao. Drago mi je da sam zaigrao ovdje. Bio je plan stisnuti Opatiju odmah i riješiti što prije susret, da mirno igru privedemo kraju. Zasluženo smo prošli dalje. Opatija je ostavila sve na terenu, ali mi se fokusiramo na nas i na to da mi ostvarimo ono što želimo. Kontrolirali smo susret, imali šanse i dobro smo to iskoristili. Profesionalno smo odradili utakmicu i idemo dalje. Golovi svakako dobro dođu za samopouzdanje, kao i svaka pobjeda. Dobio sam neki udarac danas, malo me boli tako da ćemo vidjeti. Nadam se i mislim da nije ništa strašno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!