Nogomet

Stipić nakon slavlja u Bijelom Brdu: "BSK nas je natjerao da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti"

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 31.10.2019.
Stipić nakon slavlja u Bijelom Brdu: "BSK nas je natjerao da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti"
Foto: Pixsell

Slaven Belupo prošao je u četvrtfinale Kupa Hrvatske nakon što je svladao u osmini finala BSK u Bijelom Brdu s 2:0, a Tomislav Stipić bio je vrlo zadovoljan...

Trener Tomislav Stipić bio je vrlo zadovoljan nakon pobjede nad BSK-om u Kupu i odlične igre njegovih nogometaša.

"Plasirali smo se među osam najboljih u Kupu. To nam je bio cilj, ostvarili smo ga i zato smo sretni. Ovo nam je treća zajednička utakmica i mislim da je bila najbolja do sada. Gostovali smo na izrazito teškom terenu, protiv jako dobrog, rastrčanog i agresivnog protivnika koji nas je natjerao da budemo na gornjoj granici svojih mogućnosti. Čestitam svojim igračima koji su svih 90 minuta držali koncentraciju i visoku razinu igre. Na ovakvim utakmicama se kuje momčad i mislim da smo to učinili. Nikome neće biti drago igrati protiv nas."

Prilike ispred gola BSK-a redale su se tijekom svih 90 minuta.

"Stvorili smo veliki broj prilika protiv protivnika koji dugom loptom može zaprijetiti u bilo kojem trenutku, no o njima ne razmišljamo. Ponavljam, zadovoljan sam jer je ovo bila naša najbolja utakmica. Dečki uživaj s loptom u nogama, odlično rade presing, koncentrirani su i to nas raduje."

Slijedi Istra u nedjelju u Koprivnici.

"Daj Bože da nastavimo s dizanjem iz utakmice u utakmicu već u nedjelju protiv Istre. Već od sutra ujutro se krećemo pripremati. Želimo dočekati utakmicu u najboljem mogućem stanju, a vjerujem da će moji momci biti baš takvi. Imamo odličnu atmosferu, jedni druge činimo boljima, a danas smo se napokon nagradili i pobjedom!"

AUTOR: Slaven Belupo

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!