Ostali sportovi

Potvrđeno: Hrgović protiv Moline kao predborba Joshui i Ruizu

Branimir Korać • četvrtak, 31.10.2019.
Potvrđeno: Hrgović protiv Moline kao predborba Joshui i Ruizu
Foto: FaH

Stigla je i službena potvrda, Filip Hrgović definitivno će biti dio spektakla u Saudijskoj Arabiji gdje će se boriti protiv Erica Moline kao predvorba Anthonyju Joshui i Andyju Ruizu...

Najave su se ostvarile i Filip Hrgović saznao je ime protivnika s kojim će se boriti u Saudijskoj Arabiji u spektakularnoj večeri tijekom koje će Anthony Joshua imati revanš protiv Andyja Ruiza.

Datum održavanja borbe je 7. prosinac, a Hrgović će tražiti desetu profesionalnu pobjedu. Podsjećamo u ranijih devet je slavio od čega sedam puta nokautom.

S druge strane bit će Eric Molina, iskusni Amerikanac koji se dva puta borio za svjetsku titulu. 2015. godine protivnik mu je bio Deontay Wilder s kojim se sjajno nosio devet rundi, a godinu dana kasnije borio se s Joshuom i izdržao tri runde.

"Počašćen sam što sam dio ovog događaja. Ovo je veliki korak prema naprijed i što se tiče kvalitete protivnika i veličine događaja. Cijeli svijet ovo će gledati to mi je prilika da se predstavim. Zahvaljujem Team Sauerlandu, Željku Karajici i Eddieju Hearnu što su mi ovo omogućili", istaknuo je Hrgović.

Molinu vrlo cijeni i tom meču pristupit će vrlo ozbiljno.

"Očekujem tešku borbu. Eric Molina dva puta se borio za titulu svjetskog prvaka i skoro je nokautirao Wildera. Vrlo je opasan borac i ima puno iskustva, očekujem najtežu borbu u dosadašnjem dijelu karijere."

Molina je zahvalan za priliku i tvrdi da će biti spreman.

"Oduševljen sam što sam dobio priliku boriti se ovdje i zahvalan sam što ću biti ovdje. Eddie Hearn pružio mi je dovoljno vremena da budem psihički i fizički spreman za meč protiv Hrgovića."

Potvrđeno je još i kako će Aleksandar Povetkin za protivnika imati Michaela Huntera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!