Košarka

Dominantni Drummond srušio Netse, "osakaćeni" Warriorsi ponovno poraženi

Petar Jenjić • nedjelja, 03.11.2019.
Dominantni Drummond srušio Netse, "osakaćeni" Warriorsi ponovno poraženi
Foto: EPA

Noćas je odigrao još pet utakmica u NBA ligi. Golden State Warriorsi s rezervnim sastavom poraženi su od Charlotta Hornetsa, Andre Drummond odigrao je sjajnu utakmicu u pobjedi Detroit Pistonsa, dok su Milwaukee Bucksi svladali Toronnto Raptorse u reprizi prošlosezonskog konferencijskog finala...

Treću uzastopnu 20-20 utakmicu upisao je Andre Drummond čiji su Detroit Pistonsi na domaćem terenu bili bolji od Brooklyn Netsa sa 113:109. Upravo je Drummonnd s linije slobodnih bacanja, tri i pol sekunde prije kraja, potvrdio pobjedu svoje momčadi.

Susret je zaključio s 25 poena, 20 skokova, šest asistencija, tri ukradene lopte i pet blokada. Luke Kennard dodao je 24 koša, a Bruce Bowen 22 poena i sedam asistencija.

Taurean Prince ubacio je 20 poena kod Netsa, kao i Kyrie Irving koji je ostvario triple-double s 20 koševa, 11 skokova i deset asistencija.

U reprizi prošlosezonskog konferencijskog finala, Milwaukee Bucksi svladali su na domaćem parketu Toronto Raptorse sa 115:105, u utakmici u kojoj nijednom nisu bili u zaostatku.

Imali su tijekom susreta Bucksi i 26 poena prednosti. Imali su 16 koševa viška na poluvremenu (66:50), ali Toronto se vraća i dolazi na minus pet (95:90), uoči posljednje dionice. Bili su Raptorsi i na minus četiri u nekoliko navrata, međutim, bliže nisu uspjeli doći.

Giannis Antetokounmpo s 36 poena, 15 skokova, osam asistencija i četiri blokade predvodio je Milwaukee, dok je Eric Bledsoe dodao 14 koševa, devet skokova i pet asistencija.

Kyle Lowry s 36 koševa i šest asistencija te Pascal Siakam sa 16 poena i pet skokova predvodili su Raptorse.

Kao da nema kraja problemima za Golden State Warriorse koji na sinoćnjoj utakmici nisu mogli računati niti na D'Angela Russella. Zbog toga i ne čudi domaći poraz od Charlotte Horentsa sa 93:87.

Momčad koja je više izgledala na ekipu iz G-lige pružila je jako dobar otpor i držala se sve do same završnice susreta, međutim, nije uspjela doći do pobjede.

Charlottu je predvodio Dwayne Bacon s 25 poena i šest skokova, dok je Terry Rozier dodao 20 koševa, pet skokova i sedam asistencija.

Eric Paschall s 25 poena predvodio je Warriorse, dok su po 16 koševa dodali Glenn Robinson III (devet skokova) i Ky Bowman (sedam skokova).

NBA:
Detroit Pistons - Brooklyn Nets 113:109
Orlando Magic - Denver Nuggets 87:91 (Vučević 24p, 7sk / Murray 22p)
Washington Wizards - Minesotta Timberwolves 109:131 (Beal 30p / Wiggins 21p, 5sk, 6as)
Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 115:104
Golden State Warriors - Charlotte Hornets 87:93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!