Nogomet

Kutak za kladioničare: Očekujemo golove na Anfieldu, Barcelona mora bolje protiv Slavije

Petar Jenjić • utorak, 05.11.2019.
Kutak za kladioničare: Očekujemo golove na Anfieldu, Barcelona mora bolje protiv Slavije
Foto: EPA

Danas je u prvom planu četvrto kolo Lige prvaka, a odlučili smo se na dvoboje iz skupine C između Barcelone i Slavije Prag te Borussije Dortmund i Intera. Ponudu smo upotpunili utakmicom s Anfielda gdje Liverpool dočekuje Genk...

Liverpool - Genk

Utakmica u kojoj je teško ne očekivati golove. Liverpool u utakmicu dolazi na krilima prolaska u četvrtfinale EFL kupa protiv Arsenala i preokreta u završnici susreta protiv Aston Ville. U prvoj međusobnoj utakmici odigranoj prije dva tjedna Redsi su slavili s 4:1 u gostima, a danas na Anfieldu očekujemo sličnu utakmicu, s obzirom na to da još trebaju osigurati drugu fazu Lige prvaka.

Prognoza: više od 4.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.50, više @2.40

Barcelona - Slavia Prag

Nakon gostovanja u Pragu, Barcelona će sada dočekati Slaviju te tražiti nastavak neporaženosti. Nisu Katalonci briljirali u prvoj utakmici, uz dosta sreće stigli su do sva tri boda te sada očekujemo puno bolju izvedbu, posebno kada uzmemo u obzir da se trebaju iskupiti navijačima za poraz od Levantea prije tri dana.

Prognoza: više od 3.5 golova

Koeficijenti (Supersport): manje @1.70, više @2.05

Borussia Dortmund - Inter

Iako je imala svojih nekoliko šansi na San Siru, Borussia Dortmund nije uspjela postići ni pogodak te je upisala poraz od 2:0. Sada slijedi uzvrat. U Dortmund stiže Inter, u situaciji u kojoj su momčadi bodovnon poravnate na četiri boda. Utakmica može odlučiti jako puno toga, ali isto tako produžiti dramatičnost eventualnim remijem. Od obje ekipe večeras očekujemo po pogodak, a tko će izaći kao pobjednik, ostavljamo nekom drugom na prognozu.

Prognoza: oba daju gol

Koeficijenti (Supersport): da @1.75, ne @1.95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!