Nogomet

Kutak za kladioničare: Mladi Dinamo favorit protiv vršnjaka iz Ukrajine

Branimir Korać • srijeda, 06.11.2019.
Kutak za kladioničare: Mladi Dinamo favorit protiv vršnjaka iz Ukrajine
Foto: FaH

Na rasporedu je nastavak susreta u Ligi prvaka, čeka nas zanimljiv program i danas, a, naravno, u fokusu je Dinamo. U predigri će mladi Dinamovi igrači igrati protiv vršnjaka iz Šahtara u sklopu Lige prvaka mladih...

Lokomotiv Moskva - Juventus

Moskovski Lokomotiv dočekuje Juventus i pokušat će doći do iznenađenja. Sarrijev Juventus doduše ne oduševljava i ne izgleda onako moćno kao Allegrijev, bez obzira što je momčad skuplja i mnogi će reći jača. U Moskvi Juventus traži sva tri boda kako bi ostao u dobroj poziciji u borbi za prvo mjesto u skupini, ali i kako si ne bi zakomplicirao poziciju što se tiče prolaza. Nema nikakve dvojbe da je Juventus kvalitetniji i to će i potvrditi.

Prognoza: Pobjeda Juventusa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Lokomotiva 6.00, neriješeno 4.10, pobjeda Juventusa 1.70

Dinamo - Šahtar mladi

Mlada Dinamova momčad igra protiv vršnjaka iz Šahtara u Ligi prvaka mladih. Dobro je poznato kako su Dinamovi "klinci" odlični i vrlo konkurentni u Ligi prvaka mladih, a u prvom susretu u Harkivu bili su dosta bolji i opasniji te su trebali do uvjerljive pobjede. No nisu, završilo je 1:1, Šahtar se nekim čudom provukao. Na Hitrec-Kacianu Dinamo će, vjerujemo, potvrditi svoju vrijednost i odraditi pravu utakmicu.

Prognoza: Pobjeda Dinama 1.55, neriješeno 4.60, pobjeda Šahtara 7.30

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda

Atalanta - Manchester City

Dvije momčadi koje vole napadački nogomet sastaju se u Milanu i očekuje se efikasna i kvalitetna utakmica. Manchester City je favorit, ali Atalanta hvata posljednji vlak koji bi je ostavio u igri za prolaz. Još uvijek nema niti bod, a sva tri boda protiv Cityja puno bi značila u podizanju samopouzdanja. U sva tri susreta u kojima su sudjelovali igrači Atalante pala su najmanje četiri gola, a jedino Dinamu u debiju Lige prvaka nisu uspjeli zabiti gol.

Prognoza: Oba daju gol i 3+

Koeficijenti (Supersport): Oba daju gol i 3+ (da) 1.75, oba daju gol i 3+ (ne) 1.85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!