Nogomet

Dani Olmo prvi put zaradio poziv u španjolsku A reprezentaciju

Mihaela Bradovski • petak, 08.11.2019.
Dani Olmo prvi put zaradio poziv u španjolsku A reprezentaciju
Foto: FaH

Dinamo prvi put u svojim redovima ima A reprezentativca Španjolske! Dani Olmo zaradio je poziv u španjolsku reprezentaciju koju čekaju dvoboji protiv Malte i Rumunjske...

Izbornik španjolske reprezentacije Roberto Moreno objavio je popis igrača na koje računa u posljednjim kvalifikacijskim susretima protiv Malte i Rumunjske.

Španjolci su pred osiguravanjem prvog mjesta u skupini, a za to će im biti potreban i bod protiv Maltežana. Moreno je objavio imena igrača s kojima kreće u te susrete, a na popisu se nalazi i Dani Olmo.

S Olmovim imenom među kandidatima za A reprezentaciju špekuliralo se već duže vrijeme, međutim ostajao je u kadru mlade reprezentacije čiji je ujedno bio najbolji igrač u posljednjim susretima.

Kada su se tome spojili i sjajni nastupi u dresu Dinama u hrvatskom prvenstvu i posebno u Ligi prvaka, stigla je i glavna nagrada - Olmo je pozvan u A reprezentaciju.

Za početak je bitno da je u tom krugu, a kasnije se može nadati i značajnijoj minutaži.

Na popisu se nalaze:

Vratari: De Gea (Manchester United), Kepa (Chelsea), Pau López (Roma).

Braniči: Albiol (Villarreal), Ínigo Martínez (Athletic Bilbao), Sergio Ramos (Real Madrid), Pau Torres (Villarreal), Juan Bernat (PSG), Gaya (Valencia), Carvajal (Real Madrid), Jesús Navas (Sevilla).

Veznjaci: Busquets (Barcelona), Thiago Alcántara (Bayern München), Rodri (Manchester City), Saúl (Atlético de Madrid), Cazorla (Villarreal) y Fabián (Nápoli).

Napadači: Rodrigo Moreno (Valencia), Oyarzabal (Real Sociedad), Alcácer (Borussia Dortmund), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Gerard Moreno (Villarreal), Morata (Atlético de Madrid).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!