Nogomet

Barišić: "Jako sam zadovoljan učinkom što se odražava i na reprezentativne nastupe"

Mihaela Bradovski, hns.family • petak, 15.11.2019.
Barišić: "Jako sam zadovoljan učinkom što se odražava i na reprezentativne nastupe"
Foto: FaH

Borna Barišić, lijevi branič Vatrenih, vjeruje da Hrvatska može do ključne pobjede protiv neugodne Slovačke, vrijedne plasmana na Europsko prvenstvo.

Borna Barišić došao je na reprezentativno okupljanje s manjim problemima, ali nema razloga za propuštanje dvoboja protiv Slovačke.

"Radio sam po posebnom programu zbog hematoma na nagaženom stopalu, što mi se dogodilo u posljednjoj utakmici za Rangerse. Nije bilo ništa strašno, no bio sam malo pošteđen, a potom sam izdržao cijeli trening."

U Rangersima igra jako dobro, a u reprezentaciji se ustalio na lijevom boku.

"Ja sam spreman i nadam se zaigrati, a svaka je odluka na izborniku. Ne volim pričati o sebi, no igram svaka tri ili četiri dana, brojke su mi odlične, imam na kontu i pogodaka i asistencija. Jako sam zadovoljan učinkom, što se odražava i na reprezentativne nastupe. Osim toga, i reprezentacija mi je pomogla dostići ovu razinu."

Protiv Slovačke očekuje zahtjevnu utakmicu u oba smjera.

"Nama bekovima osnovna je zadaća obrana, no treba nešto napraviti i prema naprijed. Slovačka ima opasna krila, bit će zahtjevno u oba smjera. Imamo plan za pobjedu nad Slovacima i nadam se da ćemo ga provesti u djelo."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!