Košarka

Bralić: "Mislim da ove djevojke imaju puno za reći u europskoj i svjetskoj košarci"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.11.2019.
Bralić: "Mislim da ove djevojke imaju puno za reći u europskoj i svjetskoj košarci"
Foto: Pixsell

Izbornik hrvatske ženske košarkaške reprezentacije Stipe Bralić imao je riječi hvale za svoje igračice nakon pobjede protiv Njemačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo...

Hrvatska ženska košarkaška reprezentacija sinoć je svladala Njemačku te došla do omjera 2-0 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Razloga za zadovoljstvo imao je i izbornik Stipe Bralić.

"Nekako smo uz ovu publiku pronašli snagu u drugom poluvremenu. Čvršće smo odigrali obranu, pogodili neke šuteve i na kraju ubacili 93 poena. Riječ je o mladoj reprezentaciji, s izuzetkom kapetanice Ive Brkić i te će igračice u sljedećih nekoliko sezona moći igrati jako dobru košarku. Sad smo na korak do Europskog prvenstva i mislim da ove djevojke imaju puno za reći u europskoj i svjetskoj košarci."

Najbolja je u hrvatskim redovima bila Ivana Dojkić koja je kazala da su u drugom poluvremenu odigrali bolje.

"Napravili smo veliki korak pobjedom u ove dvije utakmice i smatram da imamo jako dobru atmosferu u ekipi. Ovaj put obrana je bila presudna, to je omogućilo naš povratak. U prvom poluvremenu noge su nam bile spore, a skokovi su bili na njemačkoj strani. Ali, kad se naša obrana vratila u drugom poluvremenu, krenuo nas je i napad i sve je došlo na svoje mjesto."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!