Tenis

Ćorić: "Žao mi je što nisam donio taj jedan bod, fizički sam pao i sve je krenulo nizbrdo"

Mihaela Bradovski • utorak, 19.11.2019.
Ćorić: "Žao mi je što nisam donio taj jedan bod, fizički sam pao i sve je krenulo nizbrdo"
Foto: FaH

Borna Ćorić nije uspio svladati Karena Hačanova i donijeti Hrvatskoj barem jedan bod u prvom kolu grupne faze Davis Cupa protiv Rusije. Upisao je poraz u tri seta...

Borna Ćorić set i pol igrao je dobar tenis protiv odličnog Rusa Karena Hačanova, ali onda je uslijedio pad koji je ujedno i posljedica viroze koja ga je mučila prije puta u Madrid.

"Mislim da sam igrao dobar tenis što iskreno nisam očekivao. Međutim igrao sam set i pol stvarno dobar tenis, imao sam osjećaj u drugom setu da lagano puca, ali na žalost kod 3:3 odigrao sam dosta loš gem, tu me breaknuo i jednostavno je sve krenulo nizbrdo. Fizički se nisam najbolje oporavio, nakupilo mi se umora i noge više nisu slušale te je Karen na kraju bio bolji."

U trećem setu bilo je posebno teško jer fizički nije bio pravi.

"U trećem setu sam fizički pao, ali i to je dio tenisa. Tenis nisu samo udarci i tko ima bolji forhend ili bekhend, tu je jako puno faktora, a fizika je jedan od njih. Jednostavno sam izgubio, naravno da mi je žao jer sam se nadao i očekivao da ću donijeti taj jedan bod koji bi bio jako bitan i možda bi dečkima bilo lakše igrati i te parove."

U srijedu bi trebao imati meč protiv Rafaela Nadala i nada se kako će se uspjeti oporaviti od ovog dvoboja.

"Nadam se samo da će dan nakon meča tijelo biti u redu, nekad zna loše reagirati s obzirom da nisam previše trenirao zadnja tri-četiri tjedna i toga me najviše strah. Nadam se da ću biti ok kad se probudim i onda ću imati 24 sata za pripremu za taj meč."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!