Nogomet

Dalićeva poruka Kaliniću i Slugi: "Ako ne budu branili, okrenut ćemo se drugima"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.11.2019.
Dalićeva poruka Kaliniću i Slugi: "Ako ne budu branili, okrenut ćemo se drugima"
Foto: Pixsell

Hrvatska u Dominiku Livakoviću ima prvog vratara visoke kvalitete, ali što ako se Livaković, ne daj Bože, ozlijedi? Alternative u svojim klubovima ne brane...

Lovre Kalinić branio je u prvom, a Simon Sluga u drugom poluvremenu protiv Gruzije i osjetila se nesigurnost kod obojice. Ponajprije kod Kalinića koji je primio vrlo jeftin gol kakav si reprezentativni vratar ne smije dopustiti.

Izbornik Zlatko Dalić svjestan je da je minutaža Kalinića i Sluge u klubovima veliki problem.

"Razgovarao sam s obojicom i rekao sam im da dok traju kvalifikacije još i mogu istolerirati da ne brane, ali pred Europsko prvenstvo ne dolazi u obzir. Trebat će nam vratari koji brane. Igrači još mogu preskočiti koju utakmicu u klubu, ali vratari moraju stalno braniti. Nemamo baš neki izbor, nadam se da će ova dvojica doći do minutaže, ali ako ne budu branili, okrenut ćemo se drugima", prenose Sportske novosti Dalićevu izjavu.

Novo upozorenje za Slugu i Kalinića i dok Sluga još može u Lutonu okrenuti sve u svoju korist, Kalinić kao treća opcija u Aston Villi može jedinio napustiti klub ako misli do minutaže.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!