Rukomet

Nexe ispao na broj golova u gostima, Benfica ide dalje

Branimir Korać • subota, 23.11.2019.
Nexe ispao na broj golova u gostima, Benfica ide dalje

Rukometaši Nexea neće igrati u grupnoj fazi EHF kupa što znači da su ostali bez još barem šest utakmica u ovoj sezoni...

Nexe je ostao bez plasmana u skupinu EHF kupa nakon što je poražen u Lisabonu protiv Benfice 28:24. Četiri gola razlike bilo je i u Našicama, tamo je Nexe slavio 30:26, ali Benfica prolazi dalje jer je u gostima zabila više golova.

Svih 60 minuta vodila se velika bitka, a na kraju je domaćin ipak došao do željenog rezultata uz dosta pogrešaka Našičana koji nisu bili na željenoj razini.

"Moram priznati da smo vrlo razočarani gubitkom. Loše smo otvorili prvo poluvrijeme, dok smo se u drugom uspjeli vratili u utakmicu i umjesto da ju mirno do kraja iskontroliramo mi to ovako prokockamo. Promašena dva penala i zicer i to je na koncu i rezultiralo ovim nesretnim ispadanjem iz EHF-a. Nikako nisam zadovoljan s igrom, ali smo i tako došli u drugom poluvremenu do dobre i konforne situacije i samo je nedostajala ta mirnoća u šutu. Na nama je da skupimo glave što prije, jer sve je to dio ovog s čim se bavimo. Nekada se dobiva, a nekada se nažalost i ovako nesretno gubi. Ovom prilikom želim se zahvaliti navijačima RK Nexe koji su došli za nama u Portugal. Oni su nam velika potpora, kako u Našicama, a i danas, jer tu su s nama proživljavali sve šokove tokom cijele ove utakmice", rekao je trener Nexea Hrvoje Horvat za klupsku stranicu.

Po sedam golova kod Nexea postigli su Saša Barišić Jaman i Halil Jaganjac.

FOTO: SEHA liga, Saša Pahić Szabo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!