Zimski sportovi

Zubčić najugodnije iznenađenje u Leviju: "Jako sam sretan, obje vožnje odradio sam stvarno odlično"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 25.11.2019.
Zubčić najugodnije iznenađenje u Leviju: "Jako sam sretan, obje vožnje odradio sam stvarno odlično"
Foto: EPA

Sezona Svjetskog kupa u skijanju otvorena je u Söldenu, ali u Leviju se prvi put vozio slalom koji je odlično prošao za hrvatske predstavnike...

Filip Zubčić bio je najugodnije iznenađenje jučerašnjeg slaloma u Leviju, prvog slaloma sezone u kojem su Hrvati ujedno imali trojicu među 20 najboljih. Zubčić je završio na 16. mjestu s visokim startnim brojem 70.

"Jako sam sretan, obje vožnje odradio sam stvarno odlično. U prvoj je staza već bila malo uništena, ali zato sam u drugoj startao na savršenoj stazi i morao sam to iskoristiti. Sada idem u SAD, a tamo ću voziti superveleslalom i veleslalom. Nakon slabijeg starta u Söldenu, odradio sam dobro ovaj slalom i radujem se sljedećim utrkama", kaže Zubčić za Sportske novosti.

Istok Rodeš bio je najbolje plasiran među hrvatskim skijašima, a zauzeo je 14. mjesto. Rodeš je imao zamjerki na svoj nastup.

"Solidan rezultat za početak sezone. Definitivno sam imao problema na ravnici, ali i prije sam znao da mi ona ona ovom skijalištu baš i ne leži, nadam se da će iduće godine biti bolje. Na strmini sam bio dobar, tu sam pokazao sigurnost i lakoću. S dobrim osjećajem ulazim u sezonu i imam velika očekivanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!