Nogomet

Pašalić: "Želimo se pokazati u boljem svjetlu nego u prvoj utakmici"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 25.11.2019.
Pašalić: "Želimo se pokazati u boljem svjetlu nego u prvoj utakmici"
Foto: EPA

Mario Pašalić kazao je u najavi utakmice protiv Dinama da momčad koja igra Ligu prvaka ne može slučajno doći do toga...

Mario Pašlić proglašen je za najboljeg igrača Atalante u porazu od Juventusa, ali bila mu je to slaba utjeha, istaknuo je u razgovoru za Dnevnik Nove TV.

"Slaba je utjeha ta ocjena. Utakmicu smo, mislim nezasluženo, izgubili. Bili smo kvalitetnija momčad i dominirali do njihovog prvog gola koji je došao sretno i spretno. Na kraju su oni na individualnu kvalitetu došli do tri boda."

Prva utakmica u Maksimiru otišla je potpuno na stranu Dinama (4:0).

"Želimo se pokazati u boljem svjetlu nego u prvoj utakmici. Nije to naša prava slika. Dinamo je zasluženo odnio pobjedu i dominirao u svakom segmentu igre. Nema se tu što puno za reći."

Još treba vidjeti tko će biti favorit u utakmici.

"Znali smo da Dinamo ima kvalitetu, ekipa koja igra Ligu prvaka ne može se slučajno naći u grupnoj fazi. Dinamo je jako dobro pripremio utakmicu i iznenadio nas s našim oružjem - visokim presingom kojim mi dominiramo u Italiji."

Protiv Manchester Cityja zabio je za prvi povijesni bod u Ligi prvaka.

"Drago mi je što sam se upisao u klupsku povijest. Uvijek govorim kako trebam kontinuitet, to sam pronašao u Atalanti, prvi put u zadnjih pet-šest godina."

U reprezentaciji se teško izboriti za mjesto.

"Teško se probiti u prvih 11, nije mi teško što nisam u naslovnim ulogama. Imamo sjajan vezni red, igrače koji su glavni u najvećim europskim klubovima. Unutra sam i drago mi je što uopće mogu trenirati s njima. Uvjeren sam da će moje vrijeme doći."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!