Nogomet

Je li Zlatan Ibrahimović na društvenim mrežama otkrio svoj posve neočekivani novi klub?

Mihaela Bradovski • utorak, 26.11.2019.
Je li Zlatan Ibrahimović na društvenim mrežama otkrio svoj posve neočekivani novi klub?
Foto: EPA

Zlatan Ibrahimović slobodan je igrač i očekuje se objava imena novog kluba. Na društvenim mrežama na svojim službenim kanalima postavio je dres Hammarbyja sa svojim imenom...

I dok se niz velikih klubova spominje kao zainteresirani za dovođenje Zlatana Ibrahimovića, švedski velikan iznenadio je objavom na društvenim mrežama.

Dres Hammarbyja s Ibrahimovićevim prezimenom na njemu mogao bi značiti da je Zlatan odlučio gdje će nastaviti karijeru i to bi bilo prilično iznenađenje.

U Švedskoj je nosio dres Malmöa i od tamo je krenuo u europski put, ali čini se da ipak mogao krenuti drugim smjerom i odlučiti se za Hammarby.

Inače, Hammarby je završio sezonu na trećem mjestu i upravo je pustio u Italiju u Genou Muamera Tankovića, prošle sezone prvog strijelca s 14 pogodaka čemu je dodao i osam asistencija.

Nije tajna da su Zlatana htjeli brojni klubovi, nekako se činilo najbliže tome da bi mogao završiti u Milanu, postojao je i interes Bologne, spominjao se i Monaco, ali lako moguće da je ipak odlučio završiti karijeru kod kuće.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@hammarbyfotboll

Objavu dijeli Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!