Nogomet

Robert Prosinečki nije više izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine

Branimir Korać • srijeda, 27.11.2019.
Robert Prosinečki nije više izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto: EPA

Mučenju je stigao kraj i Robert Prosinečki nije više izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. Potpredsjednik Saveza potvrdio je kako je raskinuta suradnja...

Još tijekom neuspješnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo Robert Prosinečki ponudio je ostavku, u Savezu su ga zamolili za ostanak do kraja kvalifikacija i kada se činilo da će ostati na klupi i u dodatnim kvalifikacijama, stigla je vijest o raskidu suradnje.

Potpredsjednik Saveza Milorad Sofrenić potvrdio je kako je raskinuta suradnja s Prosinečkim, a ubrzo će biti poznato ime novog izbornika. Najglasnije spominje se Safet Sušić koji je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Prosinečki je imao malo lijepih trenutaka na klupi Bosne i Hercegovine. Izbacio je iz reprezentacije Ognjena Vranješa zbog njegovih "izvannastavnih aktivnosti", razbolio se i završio na liječenju, nije uspio proći skupinu u društvu Finske, Armenije i Grčke, nudio ostavku koju su odbilaji, a bio je i jednim dijelom na meti javnosti.

Tko god ga zamijeni, bit će mu jako teško, BiH ima solidno, ali ne onako snažnu i dominantnu reprezentaciju kao prije nekoliko godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Branimir K.27.11.2019. u 14:57
    Italija je izostavljena namjerno kao apsolutni favorit skupine što se i potvrdilo, ove reprezentacije su bile konkurencija BiH, Italija je tu bila "van konkurencije".
    Branimir K.
  • Obrisan korisnik27.11.2019. u 14:28
    pazi ti 'u društvu Finske, Armenije i Grčke', a Italiju se izostavlja :D
    Obrisan korisnik