Nogomet

Kovačić: "Još uvijek možemo i moramo napredovati, imamo puno prostora za to"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.11.2019.
Kovačić: "Još uvijek možemo i moramo napredovati, imamo puno prostora za to"
Foto: EPA

Mateo Kovačić odigrao je u dresu Chelseaja vrlo kvalitetnu utakmicu i na Mestalli protiv Valencije, a sve je začinio postignutim pogotkom...

Mestalla mu nije nepoznat teren, dolazio je na taj stadion i s madridskim Realom i Mateo Kovačić jako dobro zna koliko je teško odnijeti bodove s tog gostovanja.

"Bila je teška utakmica, kao i uvijek na Mestalli, morali smo naporno raditi i možda smo na kraju malo pali, ali to je normalno, bili smo umorni. To je nogomet, pad ponekad dođe. Primili smo glup pogodak, ali sve je to nogomet. Na kraju remi nije loš rezultat, bod s Mestalle je dobar. Još uvijek možemo i moramo napredovati, imamo puno prostora za to", smatra Kovačić.

U zadnjem kolu Chelsea dočekuje Lille, a pobjeda ga vodi u osminu finala.

"Neće biti lako, u Ligi prvaka nema laganih utakmica, ali što je najvažnije, sve je u našim rukama. Moramo pobijediti ispred svojih navijača i nadam se da ćemo u tom i uspjeti", dodaje Kovačić.

Kovačić se oglasio i na Instagramu nakon postignutog pogotka ustvrdivši kako je već gotovo odustao od golova, ali da je sretan jer je zabio i pomogao momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!