Ostali sportovi

Mladost Ribola Kaštela u velikoj utakmici dočekuje austrijskog prvaka

Sportnet, Mihaela Bradovski • četvrtak, 28.11.2019.
Mladost Ribola Kaštela u velikoj utakmici dočekuje austrijskog prvaka

U subotu 30. studenog u 19 sati Mladost Ribola Kaštela igra još jednu europsku utakmicu Mevza lige protiv austrijskog prvaka Aich Dob Posojilnice, pobjednika Europske lige 2018. i sudionika Lige prvaka iste godine...

Nakon sjajne pobjede protiv prvaka Bosne i Hercegovine u Brčkom, koji nije imao domaći poraz dugo vremena, struka i igrači Mladosti Ribola Kaštela u miru se pripremaju za subotnji derbi, a dvije pobjede u nizu dovele su ih na visoko četvrto mjesto i imaju priliku da ga potvrde u subotu.

Govoriti o snazi protivnika je nepotrebno jer su pobijedili slovenskog prvaka Ach Volley i time pokazali snagu, a u svojim redovima imaju internacionalce Slovačke, Bugarske, Brazila, Poljske i Nizozemske te reprezentativce Austrije.

Očekuje nas sjajna utakmica, nadamo se pune tribine, a Kaštelani se ne namjeravaju predati bez borbe protiv favorita iz Bleiburga.

Trener Rančić pred trening je izjavio: "Veselim se još jednoj pravoj europskoj utakmici protiv sjajne ekipe austrijskog prvaka. Smatram da imaju dosta individualne kvalitete u iskusnom Kolevu i Mlinarčiku, ali i srednjim blokerima Hruški i Alcantri. Spremamo se za njihovu igru, ali i korigiramo naše nedostatke.

Naš cilj je da nastavimo igrati agresivno bez respekta, poštivamo protivnika ali ne namjeravamo ni ja ni ekipa ništa drugo nego dati maksimum da razveselimo sve naše vjerne navijače koji nas redovito prate kroz cijelu sezonu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!