Nogomet

Tomić: "Šibenik je na razini nekih naših prvoligaša i njegovi rezultati govore u prilog tome"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 02.12.2019.
Tomić: "Šibenik je na razini nekih naših prvoligaša i njegovi rezultati govore u prilog tome"
Foto: FaH

Prvi susret četvrtfinala Kupa Hrvatske na rasporedu je u utorak, a u njemu vodeći drugoligaš Šibenik dočekuje zagrebačku Lokomotivu...

Lokomotiva je imala naizgled sreće u ždrijebu, ali samo naizgled. Šibenik je najbolji drugoligaš i Goran Tomić ga iznimno cijeni.

"Šibenik je na razini nekih naših prvoligaša i njegovi rezultati govore u prilog tome. Jasno je da imaš kvalitetu više ako imaš već sada toliku bodovnu prednost", ističe za Šibenski portal Tomić.

Igrati na Šubićevcu nije jednostavno i Lokomotiva će imati pune ruke posla. No prolaz u sljedeću fazu natjecanja je imperativ.

"Bilo bi nam lakše da igramo u Zagrebu, ali moramo se prilagoditi, teren će sigurno biti težak i Šibenik će tu tražiti svoju priliku. Prolaz u sljedeću fazu natjecanja je naša želja i nadamo se da ćemo dobre rezultate iz prvenstva potvrditi i plasmanom dalje u Kupu."

Tomiću će ovo biti prvi put da vodi Lokose protiv svog Šibenika.

"Ovo mi je prva službena utakmica protiv Šibenika kao trenera Lokomotive i jasno je da su emocije pomiješane, no kada susret krene sve se zaboravlja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!