Nogomet

Chiellini: "Ronaldo je pokraden prošle godine, Modrić niti u najboljoj sezoni u karijeri nije zaslužio Zlatnu loptu"

Mihaela Bradovski • utorak, 03.12.2019.
Chiellini: "Ronaldo je pokraden prošle godine, Modrić niti u najboljoj sezoni u karijeri nije zaslužio Zlatnu loptu"
Foto: EPA

Giorgio Chiellini nije oduzimao zasluženost Leu Messiju za osvajanje Zlatne lopte ove godine, ali još uvijek se ne može pomiriti s činjenicom da je prošle godine nagradu odnio Luka Modrić...

Iako je Luka Modrić u prošlogodišnjim izborima pomeo konkurenciju i odnio trofeje gdje god je mogao, osim toga zaradio priznanje od strane brojnih velikih nogometaša koji nisu poricali zasluženost, ima i onih koji se nikako ne mogu s tim pomiriti. Suigrač Cristiana Ronalda, Giorgio Chiellini smatra kako je Ronaldo pokraden u prošlogodišnjem izboru za Zlatnu loptu.

"Ronaldo je stvarno pokraden prošle godine, Real Madrid odlučio je da on ne može osvojiti trofej i to je bilo jako čudno. Ove sezone bilo je izjednačenije. Uz sav respekt Modrić niti u svojoj najboljoj sezoni u karijeri nije zaslužio nagradu. Bio je to signal Real Madrida jer su htjeli da Ronaldo više ne osvaja", kaže Chiellini.

Talijanski branič brani i dalje svog klupskog suigrača, pa nudi još neke igrače koji su mogli osvojiti nagradu, a Modrića uopće ne vidi u toj priči.

"Cristiano je osvojio Ligu prvaka i prema toj logici Virgil van Dijk je trebao osvojiti ove godine ili prošle godine Griezmann, Pogba ili Mbappe zbog čudesnog nastupa na Svjetskom prvenstvu. Modrić je bio potpuno van svake logike."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor03.12.2019. u 14:20
    ovaj je u koliziji sam sa sobom kaže da je prema logici osvjanja lige prvaka Virgil van Dijk trebao osvojiti zlatnu loptu a prošle godine Griezmann a kad je to Griezmann osvojio ligu prvaka???
    qvestor