Rukomet

Briljirao Stevanović, Mihić nezaustavljiv, Matulić vrlo dobar, Wisla do vrijedne gostujuće pobjede

Mihaela Bradovski • srijeda, 04.12.2019.
Briljirao Stevanović, Mihić nezaustavljiv, Matulić vrlo dobar, Wisla do vrijedne gostujuće pobjede
Foto: FaH

U 14. kolu poljskog prvenstva Wisla Plock upisala je pobjedu u gostima kod Azoty Pulawyja 24:20 i tako zadržala stopostotan omjer. Hrvati su dominirali susretom...

Odličan posao odrađuje Wisla u poljskom prvenstvu. Jedina je stopostotna, drži tu prednost nad Kielceom koju je stekla pobjedom u međusobnom dvoboju, a novu pobjedu upisala je protiv Azoty Pulawyja, svladala ga je u gostima 24:20 što mu je već četvrti poraz u zadnjih pet utakmica.

Prvo poluvrijeme pokazalo se ključnim. Tu je Wisla stekla prednost i na odmor odnijela vodstvo 13:9 da bi u nastavku susreta rutinski održavala to vodstvo. Imala je konstantno 3-4 gola prednosti, Stevanović je briljirao na golu i nije dopustio domaćinu da ozbiljnije zaprijeti.

Završilo je 24:20 za Wislu, pokazalo se kako je Azoty Pulawy ozbiljan protivnik s kojim nije lako igrati, ali za goste je najvažnije da su bodovi upisani.

Stevanović je završio susret s čak 16 obrana i 55 posto uspješnosti, Lovro Mihić zabio je šest golova, a pratio ga je Jerko Matulić s četiri. Renato Sulić dodao je dva gola. Kod Azotyja Antoni Langowski postigao je pet pogodaka.

PGNIG Superliga, 14. kolo:
Azoty Pulawy - Orlen Wisla Plock 20:24

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!