Nogomet

Jakirović: "Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, a pitanje je koliko će teren izdržati"

Branimir Korać • srijeda, 04.12.2019.
Jakirović: "Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, a pitanje je koliko će teren izdržati"
Foto: FaH

Gorica u četvrtfinalu Kupa igra protiv Slaven Belupa i traži iskupljenje za poraz u prošlom prvenstvenom kolu protiv Lokomotive.

Nikada Gorica nije došla do polufinala Kupa i ovo je velika prilika. Prilika je to ujedno i za oporavak i povratak na prave staze nakon poraza od Lokomotive s 4:0, smatra Sergej Jakirović.

"Lokomotiva je prošlost. Tu utakmicu smo arhivirali, vidjeli gdje smo griješili i okrenuli se prema budućnosti. I tada smo već znali što nije bilo dobro, bio nam je to prvi poraz nakon mjesec i pol, valjda je moralo doći do takvog dana. Do prvog gola nije izgledalo da će tako završiti jer je utakmica bila na 50:50, ali ta dva brza gola prelomila su utakmicu na stranu Lokomotive. Probali smo promijeniti neke stvari izmjenama, Lovrić je imao odličnu šansu na početku drugog dijela, ali kada je to promašio, pa još stigao autogol, znao sam da je kraj. Potpuno zaslužena pobjeda Lokomotive", kaže Jakirović, a prenosi Cityportal.

Slaven Belupo se podignuo i izgleda bolje. Koprivničanci su sada momčad koja je puno opasnija nego što je to bio slučaj.

"Već su četiri utakmice bez primljenog gola, povezali su dvije pobjede i igraju u skladu s očekivanjima s rosterom s kojim raspolažu. Čeka nas teška i zahtjevna utakmica, a pitanje je koliko će teren izdržati. Bilo je puno kiše i trebat će se snaći u takvim uvjetima."

Jakirović posebnih problema ima u obrani.

"Od petorice stopera dvojica su zdrava, postoji čak opcija da Marina zaigra u obrani. Vidjet ćemo još."

Susret u Velikoj Gorici počinje u 19 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!