Rukomet

Kühn sa sirenom donio pobjedu Melsungenu, odličan nastup Marina Marića

Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.12.2019.
Kühn sa sirenom donio pobjedu Melsungenu, odličan nastup Marina Marića
Foto: EPA

Odigrana su tri susreta 16. kola njemačke Bundeslige, u akciji je bio jedan hrvatski rukometaš i posao je odradio odlično te igrao važnu ulogu u pobjedi svoje momčadi...

Rukometaši Balingena upisali su pobjedu u 16. kolu njemačkog prvenstva protiv Bergischera koji je nakon dobrog niza upisao dva uzastopna poraza. Balingen je ovdje slavio 29:27, u drugom dijelu je imao potpunu kontrolu nad rezultatom i zasluženo je slavio.

Po šest golova kod pobjednika su postigli Martin Strobel i Jona Schoch, a Vladimir Božić nije dolazio na vrata. Kod poraženih Linus Arnesson zabio je također šest golova.

Melsungen je teškom mukom izborio pobjedu protiv Ludwigshafena svladavši ga 26:25. Pobjedu domaćinu golom u zadnjoj sekundi donio je Julius Kühn.

Marino Marić postigao je tri pogotka u zadnjih 15 minuta i pet ukupno, a on i Kai Häfner podijelili su titulu prvog strijelca domaćina. Kod gostiju Jonathan Scholz zabio je šest golova, a pet je dodao Jerome Müller.

Vrlo zanimljivo bilo je i u utakmici kola, Magdeburg je ugostio Flensburg i upisao pobjedu 26:25. Tijesno su domaćini slavili, a pobjedu im je osigurao Tim Hornke golom sa sedam metara 20 sekundi prije kraja.

Željko Musa i dalje ne igra zbog ozljede. Prvo ime susreta bio je Michael Damgaard koji je postigao 11 golova, a kod gostiju sedam golova zabio je Lasse Svan.

Bundesliga, 16. kolo:
Balingen - Bergischer 29:27
Melsungen - Ludwigshafen 26:25
Magdeburg - Flensburg 26:25

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!