Ostali sportovi

Mladost Ribola Kaštela na Baltiku sanja dvoboj protiv Milana

Sportnet, Mihaela Bradovski • srijeda, 11.12.2019.
Mladost Ribola Kaštela na Baltiku sanja dvoboj protiv Milana

Odbojkaši Mladost Ribola Kaštela u srijedu rano ujutro zaputili su se prema Baltiku gdje protiv prvaka Estonije momčadi Parnua igraju šesnaestinu finala Challenge kupa...

Utakmica je na rasporedu u četvrtak u 19 sati,a Mladost Ribola Kaštela nakon nesretnog poraza u pet setova od zagrebačke Mladosti, već očekuje novi težak posao. Parnu osim u estonskom prvenstvu nastupa i u Baltičkoj ligi, a u svojim redovima imaju brazilskog, engleskog i bugarskog internacionalca te nekolicinu reprezentativaca Estonije.

Mladost je najavila veliku borbu, a uzvrat je u srijedu 18. prosinca u Kaštelima. Igra se pravilo zlatnog seta, a ekipa koja pobijedi ide na talijansku mega momčad Milano.

"Očekujem kvalitetno predstavljanje kluba u ovome europskom kupu. Nadam se da ćemo nastaviti igrati kao što smo dosad i da ćemo ostvariti pozitivan rezultat u dalekoj Estoniji. Naravno respektiramo svakog protivnika pa tako i ekipu Parnua, ali očekujem veliku borbu za pobjedu da razveselimo naše vjerne navijače kojima se ovom prilikom zahvaljujem na glasnoj podršci u svakoj utakmici", kaže Kristijan Šućur i dodaje:

"Kroz dosadašnji dio sezone smo prikazali kvalitetnu igru, no uvijek ima prostora za napredak. Također smo pokazali da se možemo nositi sa svakom ekipom u MEVZA-i što je rezultat napornih priprema i treninga uz najveći naglasak na timski duh naše ekipe."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

OdbojkaOstali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!