Nogomet

Bjelica nije iznenadio sastavom, Guardiola se odlučio za prilično jaku postavu

Branimir Korać • srijeda, 11.12.2019.
Bjelica nije iznenadio sastavom, Guardiola se odlučio za prilično jaku postavu
Foto: Pixsell

Poznati su sastavi za dvoboj posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka između Dinama i Manchester Cityja. Nekih većih iznenađenja nema, Pep Guardiola ipak se odlučio za dosta jak sastav...

Zadnjih 90 minuta u grupnoj fazi Lige prvaka je pred nama, Dinamo dočekuje vrlo snažni Manchester City koji će na Maksimir istrčati u jakoj postavi iako je Pep Guardiola izmiješao postavu. Potvrda je to onog što svi znaju, City ima veliku širinu i za svakog igrača postoji vrhunska zamjena.

Nenad Bjelica nema nekog velikog izbora. Sastav se znao već danima unaprijed, a otkako je otpao Marin Leovac, postalo je jasno i kako će izgldati Dinamova posljednja linija.

Bjalica se tako odlučio za logičnu postavu te je morao zbog manjka stopera odustati od igre s trojicom u zadnjoj liniji.

Dinamo tako izlazi u sastavu: Livaković - Stojanović, Ademi, Dilaver, Moubandje - Gojak, Moro, Olmo - Kadzior, Petković, Oršić.

Pep Guardiola odlučio se za sljedeću postavu: Bravo - Cancelo, Garcia, Otamendi, Mendy - Foden, Rodri, Gundogan - Mahrez, Gabriel Jesus, Bernardo Silva.

Susret počinje u 18:55, a sudi Španjolac Carlos del Cerro Grande.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!